Kérdése van? Hívjon minket! +36 20 475 5454

Információk

Elérhetőség
Cégnév / Név:
FÉMGÉPSZER-TECHNIK Kft.
Cím:
2760 Nagykáta, Huba u. 17.
Telefon:
Áruház neve:
Szalagfűrész Webshop - Fémipari szalagfűrészgépek
Adószám:
26531852-2-13
EU adószám:
HU26531852
Cégjegyzék szám:
13-09-195553
Cégjegyzéket vezető bíróság:
Budapest Környéki Törvényszék Cégbírósága
Nyilvántartásba vétel dátuma
2018.09.25.
Kapcsolattartó neve:
-
Kapcsolattartó telefonszáma:
-
Kapcsolattartó e-mail címe:
Online szerszámgép webáruház:
Lemezhajlító webáruház:
Oszlopos fúrógép webáruház:
Kapcsolatfelvétel
Kötelező!
Kötelező!
Kötelező!
Szállítás
Futárszolgálat
Rendszerünk súly alapon, automatikusan kezeli a szállítási díjat, melyről jelzést is kap a pénztári folyamat során. A webáruházban megtalálható termékek nagyrésze több csomagra nem bontható, úgynevezett "raklapos" küldeménynek számít.
Termékek össztömege
Szállítási költség
0  kg
49,99  kg
2 500 Ft
50  kg
99,99  kg
9 000 Ft
100  kg
-
14 500 Ft
Személyes átvétel
Megrendelését személyesen veheti át nagykereskedő partnerünk telephelyén, melyre előzetes egyeztetést követően kerül sor. A részleteket telefonon/emailben egyeztetjük Önnel.

Szállítási idő

A kisebb értékű termékeink szállítása átlagosan 1-2 munkanap, míg a nagyobb szalagfűrészgépek szállítása 10-14 munkanap is lehet.
Ezektől eltérő esetben is mindig pontos tájékoztatást adunk megrendeléskor, vagy azt megelőzően. Termékeink szállítási ideje változó, függ a pillanatnyi saját-, illetve beszállítói készletállapottól is.
Ha a megrendelés leadása előtt szeretné megtudni a várható szállítási időt kérjük, keresse ügyfélszolgálatunkat telefonon, vagy kérje árajánlatunkat emailben.

 

Feltüntetett árak - árváltozás joga

A webáruházunkban a kiskereskedelmi árakat tüntetjük fel. Áraink a készlet erejéig érvényesek, és az árváltoztatás jogát előzetes bejelentés nélkül is fenntartjuk. Az esetleges árakat, technikai adatokat érintő elírásokért felelősséget nem vállalunk. Bővebb feltételek a 17/1999. (II.5.) Korm. rendelet és a Ptk. idevonatkozó jogszabályai szerint.

A tévedés, árváltoztatás és elírás jogát előzetes tájékoztatás nélkül fenntartjuk!

Az aktuális termékadatokért és szállítási információkért, árakért kérje árajánlatunkat emailben, vagy telefonon keresztül!

Fizetés
Előre utalás
A megrendelés végösszegét átutalással teljesítheti, melynek rendezéséhez emailben küldjük el Önnek a szükséges díjbekérőt.
Online bankkártyás fizetés
A Barion elektronikus fizetéseket lebonyolító szolgáltatás, amivel kényelmesen és biztonságosan tud bankkártyával, vagy előre feltöltött egyenlegével fizetni online áruházunkban. A szolgáltatást nyújtó Barion Payment Zrt a Magyar Nemzeti Bank felügyelete alatt álló e-pénz kibocsátó szervezet.
FIZESSEN KÉNYELMESEN BANKKÁRTYÁVAL!
A bankkártyás fizetéshez nem kötelező a regisztráció, elég megadni bankkártyája számát, a lejárati dátumot és a hátoldalon található CVC kódot.
Fizetéshez használható:
Mastercard vagy Maestro bankkártya
Visa vagy Electron bankkártya
Amex bankkártya
A bankártyás fizetést központi weboldalunkkon keresztül tudja teljesíteni, melyhez a szükséges adatokat emailben fogjuk Önnek elküldeni.