Kérdése van? Hívjon minket! +36 20 475 5454

Rólunk

Néhány szó cégünkről

A FÉMGÉPSZER-TECHNIK Kft. egy 2018-ban alakult, 100%-ban magyar tulajdonban működő vállalkozás. Az alapítás célja, hogy a Magyarországon működő fémipari termelő és szolgáltató kis-, közép- és nagyvállalatok mindennapi és egyedi beszerzési igényeit kiszolgáljuk fémipari szerszámgépek, így szalagfűrészgépek terén is.

Magas ipari minőségű szerszámgépeket forgalmazunk, melyek megbízható szervizháttérrel és alkatrészellátással, valamint gyártói garanciával rendelkeznek. Kínálatunk között megtalálhatók a legmagasabb minőségű, nagy igénybevételre szánt fűrészgépek, és az optimális ár/érték aránnyú szalagfűrészek egyaránt.

Megrendelőink számára vállaljuk szalagfűrész, illetve fűrészszalag igényeik szakszerű felmérését ingyenes tanácsadással. Ipari szalagfűrészgépek és más, fémipari gépek beszerzéséhez, pályázatíráshoz és lízingeléshez egyaránt tudunk műszaki segítséget nyújtani. Mindezek mellett a szalagfűrészek beszerzésén túl biztosítani tudjuk azok kopóalkatrész, vagy rezsianyag ellátását, továbbá eseti, vagy folyamatos logisztikáját és raktározását.

A kezdetektől fogva arra törekszünk, hogy képesek legyünk a Megrendelői igényeket minden téren kielégíteni. Éppen ezért legfőbb víziónk és szemléletünk a minden igényt kielégítő kiszolgálás.

Fontosnak tartjuk kiszolgálásunk folyamatos minőségfejlesztését és beszállítói körünk hatékonyságának folyamatos növelését. Mindennek alapját képezi az általunk biztosított rugalmasság, hatékonyság, dinamizmus és folyamatos innováció.

Igényekhez igazodó fizetési és szállítási megoldásaink, egyedi szolgáltatásaink és fiatalos lendületünk jelent garanciát arra is, hogy Tisztelt Megrendelőinkel mindig közös elégedettséggel zárjuk az aktuális projekteket és tervezzünk meg újakat.

Online jelenlétünk

Internetes szerszámgép áruházunk kiváló lehetőséget biztosít fémipari szerszámgépek és szerszámok, valamint ipari rezsianyagok beszerzésére, ahol megrendelését könnyen, gyorsan és egyszerűen tudja leadni nekünk.

www.femgepszer.hu

Élhajlító webáruházunk széleskörű kínálattal szolgál a fémipari élhajlító berendezések iránt érdeklődőknek. Weboldalunk termékválasztéka főként Metallkraft és Bernardo élhajlító gépek szortimentjéből áll.

www.lemezhajlitogep.hu

Központi weboldalunk egy, a nagyüzemi szerszámgépekre szakosodott katalógus oldal. Itt online megrendeléseket nem lehet leadni, azonban széles kínálatra talál CNC megmunkálóközpontok, esztergák és marógépek, CNC szalagfűrészek, CNC köszörűépek, plazmavágó és lézervágó gépek, valamint további fémipari szerszámgépek terén. Kimondottan ipari felhasználók figyelmébe ajánljuk szerszámgép weboldalunkat.

www.femgepszer-technik.hu

 

 

Szalagfűrész kínálatunk

Kínálatunk folyamatosan fejlődik, melynek köszönhetően mindig a legújabb innovációkkal és újdonságokkal találkozhat nálunk. A szalagfűrészgépek világa számos kiváló lehetőséget tartogat azok számára, akik hatékonyan, gyorsan és minimális utómunkát igénylő minőségben kívánják elvégezni a fémalapanyag feldolgozását és méretre darabolását.

Azzal a céllal hoztuk létre a szalagfureszgepek.hu webáruházat, hogy biztosítsunk egy online felületet a szalagfűrész beszerzés előtt állók számára. Webáruházunk információban gazdag leírásokat, termékadatokat, és paramétereket, továbbá kiváló digitális anyagokat biztosít a megfelelő szalagfűrész kiválasztásához.

Szakértő ügyfélszolgálatunk pedig készséggel várja szíves megkeresését felmerülő kérdések esetén.

Weboldalunk nem tartalmazza a kínálatunkból elérhető összes szalagfűrész modellt, ezért kérjük keresse ügyfélszolgálatunkat, amennyiben weboldalunkon nem találja meg az Ön számára legmegfelelőbb fűrészgépet.

 

 

Szalagfűrész márkáink

Szalagfűrész kínálatunk kialakításakor törekedtünk arra, hogy az általunk forgalmazott szalagfűrészgépek minél szélesebb körben elégítsék ki Vásárlóink igényeit megbízható minőségben. Ennek köszönhetően a világ vezető fémipari szalagfűrész gyártói megtalálhatóak termékkínálatunkban.

Széleskörű eszköztárunk okán képesek vagyunk a fémipari fűrészelés területén felmerülő igények és elvárások közel 100%-át kielégíteni. Számos cseh, német, olasz, amerikai, vagy távolkeleti gépgyártó termékét forgalmazzuk, melyekben az egyik legfontosabb közös pont a magas minőség.