Kérdése van? Hívjon minket! +36 20 475 5454

Szalagfűrész gyártóink

Szalagfűrész kínálatunk rendkívül széles választékot biztosít az érdeklődők számára, így büszkén mondhatjuk el weboldalunkról, hogy az ország legnagyobb online szalagfűrész kínálata található meg nálunk egy helyen.

Magas minőségű termékeket gyártó, méltán neves szalagfűrész gyártóink kiváló szervizháttérrel és alkatrészellátással rendelkeznek, valamint termékeink mindig megfelelnek az aktuális szabványoknak, illetve CE tanusítvánnyal is rendelkeznek.

Teljes szalagfűrész kínálatunk 100%-a megbízható, termelékeny és hatékony, kis- és nagyfelhasználásra szánt ipari szalagfűrész. Ennek köszönhetően bátran ajánljuk termékeinket bárki számára, legyen az egy kisebb lakatos műhely, vagy egy nagyobb szerszámgyártó, vagy épp acélszerkezetgyártó üzem. Bizonyos termékeink képesek a legszélsőségesebb körülményeket is elviselni, valamint teljesíteni a legegyedibb elvárásokat is. Fűrészgép gyártóinkat az alábbiakban ismerheti meg.

 

Bomar szalagfűrész

A méltán híres, csehországi gyártó termékei jól ismert gyártó eszközök Magyarországon. A kimondottan szalagfűrészgép gyártással foglalkozó cseh vállalat kimondottan ipari felhasználók igényeit igyekeznek kielégíteni. Termékei hosszú távú megoldást jelentenek a fémipar számára.

>>Bomar katalógus letöltése<<

 

Optimum szalagfűrész

Az Optimum márka a németországi STÜRMER vállalalat része. Kiváló minőségű, ipari szerszámgépek gyártását végzik, köztük fémipari szalagfűrészek előállítását is. Termékei megfelelnek a legmagasabb minőségi követelményeknek és előírásoknak egyaránt.

Optimum szalagfűrész

>>Optimum katalógus letöltése<<

 

Metallkraft szalagfűrész

Az Metallkraft márka szintén a németországi STÜRMER vállalalat része. Magas ipari minőségű, fémipari szerszámgépek gyártása a márka legfőbb küldetése. Termékei helytállnak a legmagasabb minőségügyi ellenőrzésen is. Kínálata képes lefedi a fémmegmunkáló szerszámgépek terén nyújtott igények közel 100%-át.

Metallkraft szalagfűrész

>>Metallkraft katalógus letöltése<<

 

Epple szalagfűrész

Az Epple márka egy szintén németországi gyártó kiváló minőségű terméke. Fémipari szerszámgépei magas qualitású gyártási körülményeket tesznek lehetővé, melyek segítségével optimális és hatékony előállítási folyamatok érhetők el. Az Epple szalagfűrélszek kínálata rendkívül sok lehetőséget tartogat, így megtalálhatók teljes választékunkban a legkülönfélébb fűrészgépek is.

Epple szalagfűrész

>>Epple katalógus letöltése<<

 

Cosen szalagfűrész

A Cosen márka egy kiváló minőségű fűrészgépeket előállító holland gyártó. Termékei kizárólag a legmagasabb minőséget képviselik és ennek folyamatosa fenntartása és fejlesztése a márka kitűzött célja. A Cosen fémfűrészek mindenfajta fémdarabolási igényt képesek kielégíteni, még a legkülönlegesebb feltételek mellett is. A Cosen automata szalagfűrészek kivételesen magas hatékonyságot és termelékenységet képesek biztosítani.

Cosen szalagfűrész

>>Cosen katalógus letöltése<<

 

IMET szalagfűrész

Az olaszországi IMET vállalat szalagfűrész termékei szintén a legkiválóbb lehetőségek közé tartozik. A gyártó kizárólag fémipari szalagfűrészgépek készítésével foglalkozik világszerte. Termékeit a fémipar számára gyártja, így meglepően rugalmas megoldásokat képes biztosítani a szalagfűrész darabolás terén. Ennek köszönhetően magas hatékonyság és optimális gyártás érhető el a kiváló, Imet fűrészgépek alkalmazásával.

IMET szalagfűrész

 

>>IMET katalógus letöltése<<

 

Pilous szalagfűrész

A csehországi PILOUS vállalat szalagfűrész gépei Európa legmagasabb színvonalú szalagfűrész termékei közé tartozik. A fa- és fémipari Pilous szalagfűrészek az egész világon jól ismertek. Kiemelkedően hatékony és gyártásra optimalizált megoldásai a legkedvezőtlenebb körülmények között is képesek a maximumon teljesíteni. A Pilous szalagfűrészek megbízhatósága és minősége egyedülálló a piacon.

Pilous szalagfűrész

>>Pilous katalógus letöltése<<

 

Bernardo szalagfűrész

A Bernardo szalagfűrészek optimális megoldást jelentenek a költséghatékony megoldásokat keresők számára. Az ausztriai gyártó termékei képesek helytállni otthoni és kis-, valamint nagyüzemi körülmények között is egyaránt. A szalagfűrészeken túl számos kiváló, fémipari szerszámgép is található még a Bernardo kínálatában.

Bernardo szalagfűrész

>>Bernardo katalógus letöltése<<