Kérdése van? Hívjon minket! +36 20 475 5454

PILOUS ARG640DC SAF kétoszlopos hidraulikus félautomata szalagfűrészgép
PILOUS ARG640DC SAF kétoszlopos hidraulikus félautomata szalagfűrészgép
100 Ft + ÁFA (127 Ft)

PILOUS ARG640DC SAF kétoszlopos hidraulikus félautomata szalagfűrészgép

Kérje árajánlatunkat!

Ipari felhasznásra készült, magas minőségű kétoszlopos, félautomata szalagfűrész 1100x550 mm-es vágási kapacitással.

Rendelhető
100 Ft + ÁFA (127 Ft)
Részletek

PILOUS ARG640DC SAF kétoszlopos hidraulikus félautomata szalagfűrészgép

 

Masszív két oszlopos félautomata szalagfűrészgép, sokoldalú ipari felhasználásra tervezve. Ez a robusztus, kivételesen szilárd szerkezetű szalagfűrészgép hatalmas két oszlopon lineáris vezetőkön mozgó kerete révén alkalmas minden üzem részére mindenféle alapanyag non-stop darabolására. A fűrészszalag mérete 54 x 1,6mm, mely biztosítja a pontos vágást a nagy keresztmetszetű tömör anyagok darabolásánál is. Ajánlott szerszámacél, ötvözött acél, rozsdamentes acél és alumínium darabolására. Nagy talapzat és az összességében hatalmas keret biztosítja rendkívüli stabilitását a gépnek, még ha nehezen vágható, nagy munkadarabokat darabolunk akkor is.
A modern felfogatása és a masszív szalagfűrész keret lehetővé teszi nagyon nagy méretű anyagok szögben történő vágását is 60 °-ig. Köszönhetően a rendkívül robusztus készülékháznak és rotációs kettős oszlop kartámasznak feltűnően nagy vágási kapacitása van és ezzel kiemelkedik a kategóriájában.
A gép fel van szerelve nagy teljesítményű ipari hidraulikus egységgel. Egyetlen kapcsoló megnyomására a gép végrehajtja a teljes vágási ciklust - anyag befogása, szorítása, hűtés kezdete, vágás, hűtés megállítás, a keret felemelése az eredeti helyzetbe és a satu kiengedése-.
A hidraulikával vezérelt fűrészszalag jelentősen növeli a hatékonyságot, különösen a nagyobb sorozatok és az erősen ötvözött alapanyagok esetében. Ha átkapcsoljuk kézi üzemmódra minden funkciót külön gombnyomásra végzi el a hidraulika. Hidraulikus egység lehetővé teszi, hogy a satu az anyagot a szükséges nyomással rögzítse. Az anyag mozgatása kézi erővel történik. Egyszerű ergonomikus intuitív érintőképernyős kezelőszervek találhatóak a mozgatható központi vezérlőpulton.
Maximális vágási hatékonyságot frekvenciaváltó garantálja, mely lehetőséget az optimális fűrészszalag sebesség beállítására 15 és 90 m / min tartomány között, amely jelentősen hozzájárul a vágási sebesség, a pontosság és a fűrészlap élettartamának növeléséhez.
Rengeteg kiegészítő alapfelszereltség!

Szögben vágási lehetőség egy irányban fokonként 60 ° ig. A gép és a fűrészszalag forog az anyag körül így a fűrészlap nem vág a rakfelületbe amikor a munkadarab be van fogva a satuba.

A gép alapfelszereltsége a szalagfeszesség mérő, mellyel ellenőrizheti a fűrészszalag feszességét. Ha a fűrészszalag eltörik, a készülék automatikusan kikapcsol.

A gép alapfelszereltsége a forgácskihordó csigasor, forgácstartály és anyagcsúszda valamint kivehető csepptálca és öblítő pisztoly.

A gép alapfelszereltsége a direkt elektronikusan hajtott forgácskihordó kefe.

A gép alapfelszereltsége a munkaterületet megvilágító LED izzósor.

A satumechanizmussal a kívánt vágási szöget egyszerű skálán könnyedén be lehet állítani. Egy egyszerű mechanizmussal be tudjuk állítani a szükséges vágási szöget. A skála rendelkezik egy digitális megfigyelő és grafikus kijelző egységgel.

A gép kerete speciális robusztus maximálisan vibráció elnyelő üreges szürke ötvözet. Annak érdekében, hogy a maximális merevséget és vágási pontosságot garantáljuk a szalagfűrész keret erősítve van mindkét oldalon hatalmas zárt feszített kúpgörgős csapágyakkal a lehető legegyszerűbb elfordulásért.

A futókerekek csapágyazása és a feszítő kerekek rendszere összes forgó alkatrésznek hosszú élettartamot biztosít.

Profi, zajtalan és karbantartásmentes szalagmeghajtót nyújt egy ipari elektromos motor egy csigahajtómű segítségével.

A gép teljes hűtési rendszerrel van felszerelve. A nagy teljesítményű szivattyú szabályozható és lehetőség van a hűtő fejeket mindkét irányban állítani. Hűtőfolyadék tartály a gép talapzatában kerülhet elhelyezésre.

Egyszerű vezérlés ergonomikusan elhelyezett kezelőszervek.

 

PARAMÉTEREK

Vágási kapacitás köranyagban 90°: 640 mm
Vágási kapacitás négyszögben 90°: 550 mm
Vágási kapacitás profilban 90°: 1100 x 550 mm
Vágási kapacitás köranyagban -45°: 640 mm
Vágási kapacitás négyszögben -45°: 550 mm
Vágási kapacitás profilban -45°: 710 x 550 mm
Vágási kapacitás köranyagban -60°: 375 mm
Vágási kapacitás négyszögben -60°: 375 mm
Vágási kapacitás profilban -60°: 375 x 550 mm
Meghajtó motor: 400 V / 50 Hz / 7,5 kW
Szivattyú motor: 400 V / 50 Hz / 0,12 kW
Hidraulika motor: 400 V / 50 Hz / 0,55 kW
Szalagsebesség: 20 - 90 m/min.
Satu szélessége: 800 mm
Hidraulika olaj: cca 25 l
Hűtővíz tartály: cca 100 l
Gépméret (min.): 2050 x 3800 x 2500 mm
Gépméret (max.): 2700 x 3800 x 2700 mm
Súly: 4300 kg

Adatok
Cikkszám
KL-ARG640DCSAF
Tömeg
4300 kg/db
Hasonló termékek