Kérdése van? Hívjon minket! +36 20 475 5454

Hegesztőasztal

Ipari hegesztőasztalok nagy választékát forgalmazzuk. Kiváló minőségű és ár/érték arányú hegesztő asztal termékeinket a lengyelországi GPPH vállalat gyártja.

ÁRAJÁNLATKÉRÉS ELKÜLDÉSÉHEZ KATTINTSON IDE!

 

Hegesztőasztalaink megfelelnek a legmagasabb minőségi követelményeknek és elvárásoknak egyaránt. Termékeinkkel kiváló gyártási és előállítási körülmények biztosítására nyílik lehetőség hegesztők és lakatosok, továbbá acélszerkezetgyártók, kovácsüzemek és hasonló fémipari megmunkálást végző vállalatok számára. A GPPH hegesztő asztalok mindezt költséghatékony és innovatív megoldások felhasználásával teszik lehetővé.

 

Hegesztőasztal tartozék

 

Széleskörű tartozék és konzol választékot biztosítunk a kiválasztott hegesztőasztal mellé, melyeknek köszönhetően kimagasó precizitás és hatékonyság, valamint kényelmes és megbízható munkavégzés válik elérhetővé. A gyártás során szükséges megismételhetőség, azaz a sorozatgyártás lényege a GPPH hegesztőasztalok használatával egyszerű, optimális és időhatékony megoldás.

 

Hegesztőasztal tartozékok

 

      

 

A GPPH Hegesztőasztal kínálatáról bővebben

Egy hagyományos hegesztőasztal tökéletes megoldást jelent a hegesztési, összeállítási és összeszerelési munkálatok során. A fémszerkezetek, kapuk, fémvázak, tartók és további munkadarabok javítása, összeállítása, szerelése, vagy hegesztése egyszerű feladat a GPPH hegesztőasztalok alkalmazásával. A megszokott furatrendszer (100x100 mm-es raszter osztás), a kiegészítők, tartozékok és konzolok széles skálájának köszönhetően nagyfokú hatékonyság és megismételhetőség érhető el a hegesztési és összeszerelési munkálatok során.

Hegesztőasztal különböző méretekben

ÁRAJÁNLATKÉRÉS ELKÜLDÉSÉHEZ KATTINTSON IDE!

Hegesztő asztalaink használatának legfőbb előnyei

  • előkészületi idő csökkentése a hegesztőasztal innovatív tartozékainak köszönhetően
  • összeszerelési és összeállítási feladatok idejének csökkenése hegesztőasztal használatával
  • megismételhetőség és sorozatgyártás
  • időhatékonyság, rugalmasság és precizitás

 

Hegesztőasztal, avagy a rögzítőasztal kialakítása

A hegesztőasztalt sokan rögzítőasztal névvel is megilletik. Ez leginkább a felhasználástól függ. Aki hegesztéshez vásárolja hegesztőasztalnak hívja, aki viszont összeszereléshez és javításhoz vásárolja, annak szerelőasztal, vagy rögzítőasztal is lehet. Bárhogyan is nevezzük a GPPH hegesztőasztal termékeit, a következők mindenképpen elmondhatók róluk.

Szilárd és rendkívül masszív felépítéssel rendelkeznek, amely elősegíti a megbízható és precíz munkavégzést a legextrémebb körülmények között is.

A munkafelület precíziós megmunkálással készül, melynek köszönhetően kialakítása tökéletesen sima és egyenletes, amely szintén a pontos hegesztési- és szerelési munkákat segíti elő.

Ezen felül ad egy bármilyen méretpontos munkavégzéshez használható, mindig megbízható és rendkívül stabil munkafelületet, támpontot, vagy épp támasztékot egyaránt.

Hegesztőasztal precíz munkafelülete Hegesztő asztal munkafelülete

A GPPH hagyományos hegesztőasztal kínálatának csoportosítása

A hagyományos hegesztőasztalok kínálatáta három fő csoportból áll, melyek a felhasználói igények szerint kerültek felosztásra. Ezek a hegesztőasztal csoportok az alábbiakban kerülnek felsorolásra.

ECO hegesztőasztal

Ipari felhasználásra készült, hagyományos hegesztőasztalok nagy választéka ECO szériában. Gazdaságos kialakítás alkalmi felhasználásra kisebb lakatos üzemekbe és könnyűipari gyártók számára, mint például fémkerítés gyártók, korlát készítők és kovács mesterek.

PLUS hegesztőasztal

Ipari felhasználásra készült, hagyományos hegesztőasztalok nagy választéka PLUS szériában. Rendszeres felhasználásra tervezett kialakítás közepes igénybevételre szánt kivitelben. A PLUS hegesztő asztalok közepes nehézségű munkadarabok, gépvázak és fémszerkezetek gyártására tervezett megoldás.

PRO hegesztőasztal

Ipari felhasználásra készült, hagyományos hegesztőasztalok nagy választéka PRO szériában. Rendszeres nagyüzemi felhasználásra tervezett kialakítás nehézipari igénybevételre szánt kivitelben. A PRO hegesztő asztalok nagyfokú teherbírása lehetővé teszi a kimondottan nehéz gépelemek, vázszerkezetek és kimondottan nagysúlyú fémszerkezet hegesztését és összeszerelését. Nagy igénybevételre készült széria.

Hagyományos hegesztőasztal bemutató videó

A felsorolt hegesztőasztalok paraméterei az alábbi táblázatban megtekinthető részletesebben, továbbá az oldal alján található linkre kattintva letöltheti GPPH hegesztőasztal termékkatalógusunkat is.

 

ÁRAJÁNLATKÉRÉS ELKÜLDÉSÉHEZ KATTINTSON IDE!

GPPH moduláris hegesztőasztal kínálat

A moduláris hegesztőasztal ideális megoldást jelent olyan felhasználók számára, akik a kisebb szerkezetek gyártása mellett esetenként nagyobb méretekkel is dolgoznak. A moduláris hegesztőasztal kialakításának köszönhetően lehetőség nyílik a munkaterület gyors és egyszerű növelésére úgy, hogy az asztal teherbírása közben nem változik. A moduláris hegesztőasztalok nyitott állapotban is maximális stabilitással és megbízhatósággal rendelkeznek.

A tökéletesen egyenletes és sima munkafelület, valamint a precízen kidolgozott furatrendszer megkönnyíti a gyártási feladatokat és előkészületi munkákat, valamint lehetővé teszi tartozékok, konzolok, ütközők és további hegesztőasztal felszerelések gyors és egyszerű használatát. Mindezek biztosítják a kényelmes munkavégzéshez szükséges feltételeket is.

A felsoroltak együtthatója garantálja a felhasználók, gyártók, vállalatok és műhelyek számára a folyamatos minőség növekedést és a maximális hatékonyságot. A széleskörű kínálatnak és számos lehetőségnek köszönhetően a GPPH hegesztőasztalok egyszerűen és gyorsan testreszabhatók a legkülönbözőbb iparágak számára is.

Az alábbi videón részletesebben mutatjuk be a moduláris hegesztőasztalok nyújtotta lehetőségeket.

ÁRAJÁNLATKÉRÉS ELKÜLDÉSÉHEZ KATTINTSON IDE!

>>GPPH termékkatalógus megtekintése<<

Ha szeretne árajánlatot kérni tőlünk, vagy csak kérdése merült fel termékeinkel kapcsolatban kérjük, küldje el üzenetét ide kattintva, vagy keresse ügyfélszolgálatunkat az alábbi elérhetőségeken:

+36 20 475 5454

info@femgepszer.hu

 

A GPPH hegesztőasztalok hivatalos magyarországi forgalmazója a FÉMGÉPSZER-TECHNIK Kft!